Konst i Nordstan

Hej och hallå, mina trevliga läsare, och välkomna. Jag är så glad att ni har valt att komma tillbaka hit för att läsa om vad jag har att säga till er en vacker dag som denna. Jag hoppas att ni ser fram emot en dag av bloggande lika mycket som jag gör, för jag har längtat ända sedan igår nu. I det första inlägget som jag skriver idag så tänkte jag berätta för er om lite konst i Nordstan och Örgryte, eftersom det är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag skulle nästan säga att om jag fick så skulle jag göra om hela den här bloggen till att bara handla om konst, men det hade väl ni, mina kära läsare, inte tillåtit. Hur som helst är min plan för just det här inlägget att skriva om konst i Nordstan och Örgryte, eftersom det finns ett företag där som jag ofta går till som heter Joluartdesign. De säljer konst i Nordstan, Örgryte, Vasastaden och på Östermalm, för att bara nämna några områden som ligger i närheten av det här företaget. Om du skulle vilja köpa in konst i Nordstan och undrar hur du ska gå till väga så tror jag att det är en bra idé att höra av dig till det här företaget, eller kanske bara gå för att ta dig en titt, för jag med mina egna erfarenheter skulle säga att du inte kommer att ångra det valet om du har något som helst intresse för konst i Nordstan. Det är en så trevlig butik och alla konstnärer som säljer sin konst på det här företaget har en fantastisk talang, och även om de jobbar så nära varandra liknar inte deras konst i Nordstan varann alls, utan allt är unikt och vackert.

Du gillar kanske också...