Fotograf i Trollhättan

God morgon, god morgon, alla mina kära läsare. Kul att ni valde att komma tillbaka hit idag igen till min blogg för att läsa nya inlägg som jag har skrivit om sådant som jag går och tänker på eller som jag upplever på dagarna här i livet. I just det här inlägget så är min tanke att skriva ihop ett par rader om ett företag, eller en studio, som jag tycker mycket om, för det är nämligen så att där jobbar en fotograf i Trollhättan, som även finns till för dig som bor ibland annat Uddevalla och Vänersborg med omnejder.

Varför vill jag skriva om detta då? Jo, det är så att jag och min fru just besökte denna fotograf i Trollhättan för att få fina bilder tagna på vår nyfödda lilla dotter. Just på grund av att det är ett så speciellt ögonblick så ville vi att en professionell fotograf i Trollhättan skulle ta bilderna, så att vi inte tvingas dras med våra amatörmässiga bilder, och därför anlitade vi Anders Skoorell, som är en fotograf i Trollhättan, som jobbar med många olika typer av fotografin och liknande. Han har lång erfarenhet, vilket gör att han är riktigt duktig på att hitta fina vinklar och sätt att ta bilder på så att han får med allt det där magiska i en bild som gör den så vacker och så levande. Nästa gång vi behöver en fotograf i Trollhättan är det ingen fråga om vilket fotograf i Trollhättan vi ska gå till. Vi har redan hittat den absolut bästa.

Du gillar kanske också...